Medewerker-accounts, beheerdersrechten en accountstatus. Alleen zichtbaar voor beheerders.
| E-mailadres | Afkorting | Beheerder | Monteur | Service | Alleen Lezen | Status |
|---|
Alle medewerker-accounts (intern personeel, inloggen via het tabblad "Medewerker" op het inlogscherm). Alleen zichtbaar voor Beheerders.
Rollen zijn te combineren, bv. iemand kan zowel Beheerder als Monteur zijn. "Alleen Lezen" is een uitzondering: die blokkeert schrijfacties voor deze medewerker altijd, ook als "Beheerder", "Service" of "Monteur" óók is aangevinkt — vink "Alleen Lezen" dus alleen aan voor wie echt nergens iets mag wijzigen.
Wijzig afkorting/rollen/status per rij en klik "Opslaan". Er moet altijd minstens één Beheerder overblijven. Een account blokkeren voorkomt inloggen zonder de historische koppeling aan dossiers te verliezen — gebruik dit voor een medewerker die uit dienst is maar wel dossiers/voorraadgeschiedenis op naam heeft staan.
Verwijderen is alleen mogelijk als de medewerker nérgens aan gekoppeld is (geen service-dossiers, geen voorraadhouder/-mutaties) en je niet jezelf probeert te verwijderen — anders geeft de knop een foutmelding. Is dat het geval, gebruik dan "Geblokkeerd" in plaats van verwijderen.